Reünie

Dag (oud)collega's,

Amersfoort 22 januari 2018. Hierbij een kleine update. Ik heb in december een gesprek gehad met Ans (communicatie) en Falco (facilitaire dienst). Er zijn zeker mogelijkheden om het te organiseren op locatie.

In totaal zouden we circa 400 personen "kwijt" kunnen op drie plekken (Kapel, Veste en overdekte tent bij de Veste).

De datum van 12 mei 2018 is geopperd door verschillende mensen, maar realiseer je dat dit valt tijdens een vakantieperiode (= zaterdag na Hemelvaart, waarbij een grote groep wellicht op vakantie is). We komen nu uit op twee data, namelijk zaterdag 2 juni óf zaterdag 16 juni 2018. Dit zijn ook data waarop de ruimtes beschikbaar zijn. Hiervoor zal ik nog een POLL maken, waarop je dit kunt aangeven. En is juni niet geschikt, dan wellicht nog later in het (na(jaar).

Doel van de reünie is natuurlijk ontmoeting met collega's, waarbij ook de inwendige mens niet vergeten zal gaan worden! Wellicht ook een (live)-muziekje erbij? Ik zag dat er verschillende muzikanten aanwezig zijn in deze groep of is een DJ meer gewenst?

Een team van Larikshof.

Aan een reünie zijn ook kosten verbonden; zelf denk ik aan een bedrag van € 15 tot € 20

Lijkt het je wat of heb je ideeën? Of wil je in de commissie plaatsnemen? Laat het me weten. De groep wil ik niet al te groot hebben (én gemixt qua tijdvak werkzame periode): Fré Colenbrander heeft al wel aangegeven ook in de organisatie te willen.

Tot zover.

Isaac Jansen