Uit ons gastenboek

Op deze pagina kunt u reacties nalezen die bezoekers van ons museum in het gastenboek schreven.

Bedankt voor de rondleiding. Veel geleerd, bijzonder om te zien hoe het vroeger ging.


Leerlingen van het Hoornbeeckcollege

Geweldig jullie enthousiasme te zien en te horen! Veel succes, alle inspanningen om dit erfgoed te bewaren voor nu zijn de moeite waard.


Hans Looijen, Het Dolhuys, Haarlem

Leuk om te zien waar en hoe mijn opa en oma vroeger gewerkt hebben. Het blijkt dat veel mensen hem nog kennen, en iedereen zit vol verhalen over hem. Bedankt!

Anneke Sneep, kleindochter van dokter Los

Vanuit Gouda en Assen speciaal hier gekomen omdat een museum op zolder vast iets heel bijzonders zou zijn. Dat is het ook. Bedankt voor de mooie verhalen.

Jeanne en Margreet (gepensioneerd A-verpleegkundige

Hartelijk dank voor de rondleiding. Het was echt leerzaam. We zijn veel aan de weet gekomen! Ook de ontvangst was heel hartelijk. We wensen jullie heel veel arbeidsvreugde met het inrichten en alles wat nodig is voor dit prachtige museum.

J. de Vries, Bolsward.

Ik heb net wat spullen gebracht voor het museum. Ook mijn spelden. Daarna heb ik het hier bekeken. Erg, erg leuk. Mijn hart gaat weer open. Ik heb met veel liefde en plezier in de verpleging gewerkt. Gelukkig niet met die heel oude machines die ik hier zag. Maar alles ziet er mooi, verzorgd en liefdevol uit. Dank jullie wel voor het bewaren van deze waardevolle dingen en herinneringen.

Carin Postma- van Houwelingen.

Wij zijn zeer hartelijk ontvangen door de vrijwilligers. De spullen van onze tante hebben een mooi plekje gekregen. We zijn zeer onder de indruk van het werk van de vrijwilligers voor het museum.

Freek en Els van Rossum.